5.000 euro dhe 10 televizorë  Samsung nga firma Mozzart – DELTA BET nga Shkupi për Spitalin e Gostivarit

5.000 euro dhe 10 televizorë Samsung nga firma Mozzart – DELTA BET nga Shkupi për Spitalin e Gostivarit

Drejtori i spitalit Dr.Jakup Jakupi sor priti në takim përfaqësuesin e firmës Mozzart- DELTA BET z.Slagjan Naumçeski të cilët sot më datë 16.04.2020 në zhirro llogarinë tonë bankare transferuan rreth 308.000 den, në valutë euro 5.000 euro dhe 10 televizorë Samsung.

Drejtori i spitalit përshëndeti dhe mirëpriti këtë donacion dhe në të njejtën kohë falemenderoi përfaqësuesit e firmes Mozzart- DELTA BET për respektin dhe humanitetin që kanë treguar ndaj institucionit tonë.

Mjetet në vlerë prej 308.000 den, do të shfrytëzohen në mënyrë transparente, për të cilën zyrtarisht do të jenë të informuar edhe donatorët, ndërsa 10 televizorët do të montohen në dhomat spitalore që pacientët të ndjehen sa më komod gjatë trajtimit të tyre në spitalin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *