Abdylshyqyr Abedini zgjidhet Shef i Shtabit zgjedhor i Alternativa-s dega Gostivar

Abdylshyqyr Abedini zgjidhet Shef i Shtabit zgjedhor i Alternativa-s dega Gostivar

Kryesia e degës Alternativa dega Gostivar, zgjodhi shefin e shtabit zgjedhor për zgjedhjet e 12 prillit. Shef Shtabi i Alternativa-dega Gostivar, u zgjodh prof. Abdylshyqyr Abedini.

Të pranishëm në këtë takim ishin Sekretari i Përgjithshëm i Alternativa-s, Skender Rexhepi – Zejdi dhe kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *