Aksident automobilistik në Forinë. Dëmi material një mijë euro

Aksident automobilistik në Forinë. Dëmi material një mijë euro

Mbrëme rreth orës 23, në rrugën rajonale Gostivar-Cegran, konkretisht në fshatin Forinë, ka ndodhur një aksident ku janë përfshi dy automjete: një “Mercedes” me regjistrim të Gostivarit, drejtuar nga Xh.P 65 vjeç nga fshati Turçan dhe një “BMW”, poashtu me regjistrim të Gostivarit, që e ka drejtuar 24 vjeçari A.B nga Gostivari. Fatmirësisht nuk ka të lënduar nga aksidenti, pos dëmit material i cili llogaritet rreth një mijë euro. Në vendngjarje është kryer hetimi, kurse sipas informative të para, arrsye e aksidentit është mosmbajtja e anës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *