Aksion humanitar i Qendrës Rinore për Edukim dhe Ndërmjetësim

Aksion humanitar i Qendrës Rinore për Edukim dhe Ndërmjetësim

Qendra Rinore për Edukim dhe Ndërmjetësim në Gostivar zhvillon aksion humanitare, përmes të cilit me produkte ushqimore do të ndihmojnë familje me status të rrezik social.

Pakot me produktet uishqimore janë siguruar nga bizneset lokale të qytetit, ndërsa ky askion vullnetarë ka ardhur për shkak të pandemisë e cila ka rënduar më shumë gjendjen ekonomike te popullata. Sefedin Jonuzi, vullnetar pranë kësaj qendre ka falendeuar ndërmarrjet e qytetit për solidaritetin e treguar.

cyem 20

Në total ishin 37 pako, të cilat do të shpërndahen për po aq familje në qytet dhe vendbanime përreth.

Qendra Rinore për Edukim dhe Ndërmjetësim për të zhvilluar aksionin humanitar, kishte siguruar paraprakisht edhe leje nga Komuna e Gostivarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *