Aksion humanitar për ta ndihmuar Noarin tre vjeçar i cili trajtohet nga një sëmundje e rëndë në Turqi

Aksion humanitar për ta ndihmuar Noarin tre vjeçar i cili trajtohet nga një sëmundje e rëndë në Turqi

Noar Osmani, tre vjeç e gjysëm nga Gostivari, së fundmi është i diagnostifikuar me kancer në veshkë dhe aktualisht gjendet për mjekim në një spital privat të Turqisë. Ai atje ndodhet me prindërit e tij gati dy muaj, ndërsa deri në përfundim të trajtimit do t’i duhen edhe katër muaj të tjera. Për t’ua lehtësuar sadopak brengën financiare, miqtë e prindërve të Noarit, kanë filluar iniciativë për të grumbulluar para. Ndihmat veç tjerash mund të dorëzohen edhe në pikën mobile të vendosur në Gostivar, përkatësisht afër ish kafeterisë Bitri.

Halil Jakupi, njëri nga nismëtarët e iniciativës humane, tha se nisma e tyre është vullnetare dhe shpresojnë se do të gurmbullojnë mjaftueshëm para për shërimin e Noarit, trajtimi i të cilit është shumë I shtrenjtë.

Jakupi fton njerëzit e vullnetit të mirë që sipas mundësive të ndihmojnë vogëlushin. Mos të jetë shkak mungesa e parave që ai të mos mund ta vazhdon jetën në moshë të njomë, thotë ai.

Të gjithë ata që dëshirojnë ta ndihmojnë Noarin e vogël, në dispozicion kanë edhe formën elektornike, konkretisht llogarinë bankare që është hapur enkas për grumbullim të parave për tre vjeçarin nga Gostivari.

BANK: STOPANSKA BANKA AD SKOPJE FILIJALA GOSTIVAR
BENNEFIICIARY NAME: NOAR OSMANI
ADRESS: UL NOVO MALO 1 BR 7
CITY: GOSTIVAR – MACEDONIA
IBAN: MK07200003827563150 EUR
SWIFT: STOB MK 2X

XHIRO – LLOGARIA NË DENARË: MKD200003458553131 – Stopanska Banka AD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *