Aksion kontrollues lidhur me vozitësit që drejtojnë automjetet nën ndikim të alkoolit

Aksion kontrollues lidhur me vozitësit që drejtojnë automjetet nën ndikim të alkoolit

Gjatë vikendit të kaluar (7/8-mars) në rajonin e Sektorit të punëve të brendshme Tetovë, është realizuar aksion kontrollues lidhur me vozitësit që drejtojnë automjetet nën ndikim të alkoolit.

Në këtë kontroll, kanë qenë të zbuluar 11 vozitës të alkoolizuar (TE-8 dhe GV-3). Që të gjithë menjëherë kanë qenë të larguar nga trefiku dhe përkohësishtë kanë qenë të konfiskuara patentat e tyre të shoferit, ku edhe do të përgaditen parashtresa adekuate për kundërvajtje.

Gjatë këtij aksioni, gjithashtu janë zbualuar dhe sanksionuar edhe 20 lloje tjera të shkeljeve (TE-10 dhe GV-10), më së shumti për drejtim të automjetit pa patentë shoferi, vozitës fillestarë të cilët nuk janë përmbajtur në përkufizimet e parapara ligjore e kështu me rradhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *