Aksion policorë në Haraçinë të Shkupit

Aksion policorë në Haraçinë të Shkupit

Në orët e hershme të mëngjesit ka nisur një aksion policor në fshatin Haraçinë.

Aksionin e ka konfirmuar edhe Ivo Kotevski, zëdhënës i Ministrisë për punë të brendshme. Kotevski nuk ka dhënë detaje rreth aksionit, nën arsyetimin se aksioni është në rrjedh e sipër dhe se informata më të gjëra do të jepen pas kryerjes së aksionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *