Alenca për Shqiptarët në Kuvendin qendror zgjedh antarët e rinj të Kuvendit Qendror dhe të Kryesisë Qendrore

Alenca për Shqiptarët në Kuvendin qendror zgjedh antarët e rinj të Kuvendit Qendror dhe të Kryesisë Qendrore

Alenca për Shqiptarët në Kuvendin qendror, që mbahet sot në Gostivar, do të zgjedh antarët e rinj të Kuvendit Qendror dhe të Kryesisë Qendrore.

Në seancën e sotme e cila është në vijim, janë gjashtë pika në rend dite, miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar, raporti nga Shtabi Qendror Zgjedhor i partisë për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare dhe diskutim rreth situatës politike në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *