Anketë me qytetarët e Gostivarit, fajësojnë politikën për situatën e përgjithshme në Maqedoni

Anketë me qytetarët e Gostivarit, fajësojnë politikën për situatën e përgjithshme në Maqedoni

Televizioni Globi ka realizuar një intervistë me qytetarët e Gostivarit, në lidhje me situatën dhe krizën politike që mbizotëron në vend. Qytetarët shprehen të zhgënjyer nga politikanët dhe fajësojnë politikën e dobët që i ka sjellur deri në gjendjen në të cilën ndodhen sot, e që sipas tyre, më keq ska ku të shkojë. / TV GLOBI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *