Apel i veprimtarit Luan Veliu: Tani është koha: # Regjistrohu, Vëlla, Motër, Familjarë, të marrëm “hisen” që na takon!

Apel i veprimtarit Luan Veliu: Tani është koha: # Regjistrohu, Vëlla, Motër, Familjarë, të marrëm “hisen” që na takon!

Diaspora shqiptare, Heronjë të gjallë pa emër, e me zemër…!

Dekada me rradhë mërgimtarët tanë shqiptarë, ishin dhe mbeten në krye të detyrave Kombëtare.Ata gjumin e bëjnë me ëndrat e vendëlindjes, duke kontribuar pa shtershëm, edhe për “gurin”dhe “baltën” e tokës të parëve të vetë!

Buka e vendëlindjes e të parëve tanë, toka ku pushojnë eshtrat e tyre, rrënkojnë nga malli për Ju!

Nji Emër me Mbiemër i juaj nga atje, është nji krahë i fortë ma shumë për ne këtu!

Ndihmove!

Kontribuove!

Luftove!

Tani është koha:

Regjistrohu, Vëlla, Motër, Familjarë, të marrëm “hisen” që na takon!

Luan Veliu
Gostivar, 20.03.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *