Ardian Stafai magjistër i ri i shkencave juridike

Ardian Stafai magjistër i ri i shkencave juridike

Në Universitetin Shen Kirili dhe Metodi, Fakulteti Juridik ,,Justinijani i Parë” në Shkup, Ardian Stafai nga Gostivari me sukses maksimal mbrojti temën e magjistraturës me titull: “vendi dhe roli i parimeve evropiane të së drejtës familjare” dhe fitoi titullin Magjistër i së Drejtës materiale civile dhe e së Drejtës procedurale civile (Shkencave Juridike).

Ndryshe, Ardian Stafai i lindur në Shkup më 20.03.1995. Shkollën fillore e kreu në “Ismail Qemali”, ndërsa të mesmen në gjimnazin SHMK “Gostivar” – Gostivar.

Arsimin e lartë e vazhdoi në Universitetin Nderkombetar te Struges në Fakultetin Juridik – Programi Studimor Jurisprudencë ku diplomoi me notë mesatare 10,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *