Arrestohen fallxhoret që mashtruan qytetarët e Shkupit

Arrestohen fallxhoret që mashtruan qytetarët e Shkupit

Policia e Shkupit ka arrestuar dy gra nga Bullgaria të cilat nga disa shkupjane kanë marrë mbi 15 mijë euro. Mashtrueset u kanë thënë viktimave se u është bërë magji dhe se ata kanë ditur se ti të ndihmojnë.

Viktimat i kanë gjetur në Bit Pazar, Kisella Vodë, Aerodrom, Karposh e Gjorce Petrov. Përveç asaj që kanë bërë fall, dy mashtrueset edhe kanë vjedhur. Shuma totale që kanë marrë nga shkupjanet arrin vlerën 1.086.000 denarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *