Arrestohen për lëndë narkotike një banorë i Negotinës dhe Dobërdollit

Arrestohen për lëndë narkotike një banorë i Negotinës dhe Dobërdollit

Në afërsi të mbikalimit në fshatin Negotinë, policia e Gostivarit ka privuar nga liria I.Q. 30 vjeçar nga Negotina dhe I.F. 28 vjeçar nga fshati Dobërdoll.

“Gjatë kontrollit te ata është gjetur një material pluhur i bardhë”, njofton MPB.

Pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të ketë parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *