Artan Grubi mori detyrën e Zëvendëskryeministrit të parë dhe Ministër për Sistem Politik

Artan Grubi mori detyrën e Zëvendëskryeministrit të parë dhe Ministër për Sistem Politik

Zëvendëskryeministri parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive Artan Grubi i shoqëruar nga ministrat e tjerë nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim sot edhe zyrtarisht mori detyrën e re.

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politikë dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi deklaroi se janë përcaktuar për vazhdimin e politikave reformuese dhe euro-atlantike të vendit dhe zbatimin në praktik të të gjitha obligimeve që burojnë nga Marrëveshja e Ohrit.

thumbnail_foto 3

“Presim që bashkërisht pra bashkë edhe me kolegët tanë nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë si dhe ministrat tjerë të zgjedhur ta zbatojmë programin të cilën e miratoi Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sëVeriut në përpikshmëri dhe në përputhshmëri me të gjitha pritjet e qytetarëve,” deklaroi Artan Grubi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *