ASH, Valbon Limani zgjidhet kryetar i Shtabit të Gostivarit

ASH, Valbon Limani zgjidhet kryetar i Shtabit të Gostivarit

ASH-Gostivar zhvilloi mbrëmë mledhjen e rradhës për zgjedhjen e kryetarit të shtabit-Gostivar.

Valbon Limani u propozua nga kryesia e Degës me bindjen e plotë në përmbushjen me sukses të detyrës si kryetar shtabi.

Ai përcjell cilësi shumë të mira qytetare dhe profesionale për këtë detyrë.

Me një eksperiencë shumë të vlerësueshme për nga përkushtimi dhe korrektesa, Limani ka ushtruar të njëjtën detyrë në zgjedhjet presidenciale.

Në mënyrë unanime, kryesia e Degës i dha mbështetjen përsëri si kryetar i Shtabit-Gostivar.

Falë vullnetit dhe bashkëpunimit, zgjedhjet e 12 prillit do të jenë histori suksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *