Atletet më të reja me lidhëse energjetike

Atletet më të reja me lidhëse energjetike

Tashmë është e konfirmuar, në pranverën e 2016 ju mund të keni tuajat një palë atlete Nike, të cilat bartin në vete lidhëse energjetike, transmeton Klan Kosova.

Këtë lajm e ka konfirmuar  vet Michael J. Fox, gjatë një përvjetori të filmit ‘’Back to The Future’’.

Kështu ai së pari u kishte ndarë një letër me të gjithë nga projektuesi i tyre Tinker Hatfield, dhe tani dizajnuesit janë mjaft krenar për të kthyer dicka të tillë në realitet, transmeton Klan Kosova.

trainers

 

 

trainers-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *