Sunday, 14 August 2022

BE-ja shqyrton rrugët për të penguar shpërbërjen e mundshme të Bosnjës

Ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian, po diskutojnë të hënën rrugët për të zbutur tensionet në Bosnje dhe për të parandaluar shpërbërjen e mundshme të vendit ballkanik të ndarë etnikisht, ndërsa marrëveshja e paqes e ndërmjetësuar mbi 25 vjet më parë, vazhdon të zhbëhet. […]

Lexo më shumë from BE-ja shqyrton rrugët për të penguar shpërbërjen e mundshme të Bosnjës