Autostrada Gostivar – Tetovë arestohen me 6kg marihuanë. 12kg gjithësejt në Aksionin policor “Rrjeti” (video nga arrestimet)

Autostrada Gostivar – Tetovë arestohen me 6kg marihuanë. 12kg gjithësejt në Aksionin policor “Rrjeti” (video nga arrestimet)

Janë arrestuar tetë persona dhe janë konfiskuar 12 kilogram marihuanë kuadër të aksionit policor “Rrjeti”.

MPB, aksionin e ka realizuar në tre raste të ndara, pasi që ua ka gjetur gjurmën trafikantëve të cilët kanë e kanë pasur për qëllim që ta shpërndajnë drogën, njofton MPB.

Në rastin e parë, policia është ballafaquar me një ndjekje njësoj si nëpër filma. Dy persona të cilët me makinë kanë transportuar drogë, janë vërejtur nga policia, por nuk janë ndaluar në sinjalizimin e policisë për t’i legjitimuar. Në tentim që të shmangin takimin me forcat policore kanë thyer edhe sinjalizimin për ndalje në pikë-pagesën e autostradës “Tetovë-Gostivar”. Mirëpo, policia ka arritur që t’i ndalojë, ku në këtë rast në makinën e tyre i ka gjetur 6 kilogram mariuhanë.

Në rastin e dytë janë arrestuar 5 persona nga Shkupi, të cilët me vete kanë pasur 3 kilogram marihuanë. Drogën e kanë siguruar nga Kosova, ndërsa e kanë përgatitur për shitje në 60 paketime, njofton Portalb.

Ndërsa aksioni i tretë ka ndodhur në autostradën Prilep- Shkup. Policia e ka arrestuar një person në makinën e të cilit kanë qenë të fshehur tre kilogram mariuhanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *