Balindoll, policia ndalon 51 vjeçarin të hedh mbeturina në lumin Vardar

Balindoll, policia ndalon 51 vjeçarin të hedh mbeturina në lumin Vardar

Edhe përskaj apeleve të shumta dhe iniciativave për pastrim të deponive ilegale, në rajonin e Gostivarit akoma gjenden individë të cilët hedhin mbeturina vend e pa vend.

Një rast i tillë është shënuar gjatë mesditës së djeshme në Balindoll të Vjetër, ku është hasur një banorë i cili ka tentuar të hedh mbeturina në lumin Vardar.

“Dje (19 korrik) rreth orës 12 e 50 minuta, në Balindoll të Vjetër të Gostivarit, në afërsi të lumit Vardar, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë gjetur personin S. D. (51), i cili ka drejtuar traktor me rimorkio pa targa të regjistrimit, i cili ka qenë i ngarkuar me dhe, mbeturina druri dhe mobilje të vjetra, të cilat ka planifikuar që ti shkarkoj në atë vend”, thonë nga policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *