Banjicë e Poshtme, policia arreston për marihuanë tre persona

Banjicë e Poshtme, policia arreston për marihuanë tre persona

Mbrëmë (10-mars) rreth orës 23 e 45 minuta, në Banjicë të Poshtme të Gostivarit, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë – Departamenti për punë të brendshme Gostivar, i kanë privuar nga liria 29-vjeçarin D.J., 39-vjeçaren Xh.H nga Gostivari, dhe 27- vjeçari J.Z. nga Banjica e Poshtne. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marihuanë.

Rasti është duke u zbardhur dhe do të pasoj parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *