Banorit të Turçanit të Madh predha nga arma e zjarrit i përfundon në shtëpi

Banorit të Turçanit të Madh predha nga arma e zjarrit i përfundon në shtëpi

Dje në 14:45 pasdite, O.T. (29) nga Turçani i Madh i Gostivarit, ka raportuar se një predhë nga një armë zjarri kishte përfunduar në katin përdhes të shtëpisë së tij dhe kishte thyer xhamin e dritares.

Është kryer inspektim në vendin e raportuar ku është gjetëdhe ngritur për ekspertizë predha dhe çështja është duke u sqaruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *