Bashkë aty ku ka nevojë

Bashkë aty ku ka nevojë

Organizata komunale e Kryqit të Kuq Gostivar, sot 15.04.2020 nga kompanitë private: Vardar Dollomit, Montenegro Marketi dhe Progres Pazar pranoi donacion të madh i përbërë nga 450 pako ushqimore dhe higjienike.

Që nga dita e sotme donacioni filloi të shpërndahet në 450 familje me status të rezikuar social.

KRYQI I KUQ010

Falemnderim deri tek kompanitë private për solidaritetin dhe humanizmin e treguar me donacionin i përbërë nga pako ushqimore dhe higjienike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *