Bejli: Jam thellësisht i shqetësuar për shkak pamundësisë së liderëve që të arrijnë marrëveshje

Bejli: Jam thellësisht i shqetësuar për shkak pamundësisë së liderëve që të arrijnë marrëveshje

SHBA, ka shprehur shqetësimet e tyre për shkak pamundësisë së liderëve politik që të arrijnë marrëveshje në lidhje me zbatimin e marrëveshjes së Përzhinos, pasi që mëngjesin  e sotë, dështuan bisedimet maratonike në të cila prezent ishte edhe komesioneri Johanes Han.

“Jam thellësisht i shqetësuar për shkak pamundësisë së liderëve që të arrijnë marrëveshje. Marrëveshja e Përzhinos është mënyrë se si të sigurohet përgjegjësi dhe të përmirësohen kushtet për zgjedhje fer dhe demokratike, dhe t’i jepet fund krizës politike. Është i nevojshme vullnet politik për tu përballur me çështjet tjera të ngelura pa u zgjidhur”, ka shkruar ambasadori i SHBA-së, në Shkup, Xhejs Bejli në profilin e tij në twitter, transmeton SHENJA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *