Benzina lirohet për tre denarë, ndërsa dizeli për 2,5 denarë për litër

Benzina lirohet për tre denarë, ndërsa dizeli për 2,5 denarë për litër

Benzina prej sonte në mesnatë do të lirohet për tre, ndërsa diseli për 2,5 denarë për litër, vendos sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të jetë 64, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të arrij 66 denarë.

Një litër EURODISEL (D-E V) do të shitet për 56, ndërsa Vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) për 45 denarë. Për 3,175 denarë lirohet edhe mazuti M-1 NS, dhe një kilogram do të kushtojë 30,390 denarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *