Borë në prill, zbardhet Gostivari

Borë në prill, zbardhet Gostivari

Kur të gjithë prisnin ardhjen përfundimtare të pranverës të karakterizuar nga shumëllojshmëria e luleve dhe stabilizimi i temperaturave, së bashku me reshjet është rikthyer edhe bora e dimrit, që ka zbardhur disa zona të vendit.

Midis tyre edhe Gostivarin, duke sjellë ulja të temperaturës. Fjollat e borës në Gostivar janë parë të jenë prezente që në orët e para të mëngjesit.

ILY;UY[0

UIGJH0

YIP0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *