Çfarë thotë shkenca për njerëzit që pinë ujë tonik e kafe pa sheqer?

Çfarë thotë shkenca për njerëzit që pinë ujë tonik e kafe pa sheqer?

Nëse keni simpati të veçantë për ushqimet e hidhura dhe pijet si kafja apo uji tonik, kjo mund të nënkuptojë se ju keni tendenca psikopatie.

Kafeee Ujii tonik

Psikologët thonë se ata që kanë preferencë për shihet e hidhura janë më të prirë që të shfaqin shenja të Makiavelizmit, sadizmit dhe narcizmit, shkruan Daily Mail, transmeton Klan Kosova.

Sipas tyre ata janë të prirur që të jenë më mashtrues, të ftohë dhe u mungon ndjeshmëria, si dhe janë egoistë dhe me shumë gjasa nxjerrin kënaqësi nga dhimbjet e njerëzve të tjerë.

“Gjetjet e studimit japin provat e para empirike se preferenca e shijeve të hidhura është e lidhur me tiparet e personalitetit keqdashës”, thonë hulumtuesit e Universitetit Insbruk në dy eksperimente të ndara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *