Cigaret përfundojnë në shportën e Ronaldos dhe Messit

Cigaret përfundojnë në shportën e Ronaldos dhe Messit

Organizata britanike, Hubbug, ka planifikuar që t’i pastrojë rrugët e Londrës me një ide të veçantë.

Ata në një pjesë kanë krijuar shporta shumë kreative për të hudhur filterin e cigrares, transmeton Klan Kosova.

Në to shkruan: Se kush është futbollisti më i mirë në botë? Ronaldo apo Messi?

Futbollistit që i mbushet hapësira me më shumë cigare, është më i preferuari i londinezëve.

Tani për tani, sipas tyre Ronaldo është futbollisti më i mirë në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *