Coronavirusi, kompanitë transportuese nga Gostivari reduktojnë udhëtimet për në Shkup

Coronavirusi, kompanitë transportuese nga Gostivari reduktojnë udhëtimet për në Shkup

Agjencionet turistike të Gostivarit të cilat kryejnë transport të udhëtarëve nga Gostivari për në Shkup dhe anasjelltas, kanë reduktuar në masë udhëtimet për në kryeqytet.

Në këtë mënyrë, duke respektuar edhe rekomandimet e autoriteteve shtetërore për mbrotje nga COVID 19, lëvizjet nga fillimi i kësaj jave do të zhvillohen sipas orareve të poshtëshënuara.

Durmo Tours
Njoftohen të gjithë pasagjerët se linja Gostivar-Shkup-Gostivar,nga data 16.03.2020 (e Martë) do te qarkulloje me këto orare;

nga Gostivari për në Shkup ditë pune;ora 06:15-07:00-13:30 dhe 14:30 si dhe,

nga Shkupi për ne Gostivar dite pune;ora 08:00-09:00-15:15 dhe 16:15,

të shtunave dhe të dielave (festave) nga Gostivari për në Shkup ora 11:00 dhe 17:00 dhe kthimi nga Shkupi ora 12:45 dhe 19:00

Euro turist – Stacioni Autobusave Gostivar

Për shkak të situatës së shkaktuar nga virus COVID-19 dhe shpalljes për gjendje të jashtëzakonshme 24 orët e fundit ju informojm se Kompania Euro Turist në linjën Gostivar -Shkup dhe anasjelltas punon me orar të shkurtuar edhe atë :

Gostivar- Shkup / E Hënë – E Premte
05:30, 07:30, 09:00, 14:15

Shkup – Gostivar / E Hënë – E Premte
07:00, 13:30, 15:30, 17:15

Gostivar – Shkup / E Shtunë – E Diel
09:00, 12:00

Shkup – Gostivar/ E Shtunë – E Diel
15:30, 17:15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *