CoVid-19 në Gostivar: 44 të shëruar, 29 të infektuar dhe 1 viktimë

CoVid-19 në Gostivar: 44 të shëruar, 29 të infektuar dhe 1 viktimë

Siç informojnë nga Ministria e Shëndetësisë, në 24 orët e fundit nga 2889 testime të realizuara, 865 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-330, Kumanovë-28, Dibër-12, Stip-22, Prilep-47, Tetovë-42, Strugë-24, Veles-35, Manastir-42, Ohër-36, Kavadarc-38, Gostivar-29, Gjevgjeli- 33, Strumicë-25, Kriva Pallankë-3, Radovish-14, Krushevë-1, Koçan-13, Probishtip-4, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Pehçevë-2, Berovë-4, Vallandovë-3, Dellçevë -15, Kratovë-2, Sveti Nikollë-8, Kërçovë-18, Resnjë-7 dhe Negotinë-26.

Gjatë 24 orëve të fundit, Instutit i Shëndetit Publik ka regjistruar 641 pacientë të shëruar nga Covid-19, ndërkaq 25 pacientë e kanë humbur betejën me korona virusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *