Dëmton kabllon elektrike, lë pa rrymë një pjesë të Gostivarit

Dëmton kabllon elektrike, lë pa rrymë një pjesë të Gostivarit

Ditën e djeshme rreth orës 12 e 30 minuta, duke punuar me një makinë ndërtimi në rrugën “Drage Todorovski” në Gostivar, 49-vjeçari V.S. nga Gostivari ka dëmtuar një kabllo nëntokësore elektrike dhe ka shkaktuar ndërprerje të furnizimit me energji elektrike.

Është kryer inspektimi dhe çështja po zbardhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *