Deputeti zviceran tallet me azilkërkuesit shqiptarë

Deputeti zviceran tallet me azilkërkuesit shqiptarë

Një deputet zviceran tallet në Facebook me azilkërkuesit shqiptarë që marrin rrugën drejt Gjermanisë, Zvicrës dhe vendeve të tjera të Evropës.
Chrisoph Morgeli ka postuar një foto nga eksodi i shqiptarëve në vitet ’90 dhe e shoqëron me komentin: “Po vijnë profesionistët…”!

Postimi është komentuar edhe nga shumë ndjekës të tij në rrjetin social, ku shumica mbështesin qëndrimin kundër azilkërkuesve shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *