Dhuna në familje, kujdes nga vjehrat!

Dhuna në familje, kujdes nga vjehrat!

Dhunë familjare në Negotinë. Kësaj rradhe L.S 41 vjecare nga ky fshat, ka paraqitur në Polici se është sulmuar fizikisht nga vjehra, Z.S 61 vjecare. Sipas rrëfimeve të nuses, ajo para dy diteve pasi ishte kthyer nga një dasëm në Sanakos dhe pas konfrontimit verbal me vjehrën, disa herë ishte goditur trupit dhe duarve me një element nga druri derisa ishte tërhequr zvarr dhe kishte përfunduar ne oborr bashkë me veshjet e saja. Nga sulmi L.S, ka marrë lëndime trupore dhe është larguar për tek familjarët e vet. E ka paraqitur rastin në polici dhe ka kërkuar ndjekje penale për vjehrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *