Drejtuesit e  Organizatës se Kryqit te Kuq ne Gostivar, vizitojnë Muftininë e Gostivarit

Drejtuesit e Organizatës se Kryqit te Kuq ne Gostivar, vizitojnë Muftininë e Gostivarit

Sot në takim me Muftiun Prof Shaqr ef Fetahun ishte delegacioni i Organizatës se Kryqit te Kuq ne Gostivar, ne krye me Merita Alilin, sekretare, koordinatorët z. Almir Muarremi dhe z. Burhan Klinçe.

Delegacionin ne fjalë e shoqëronin dy mjekët e transfuziologjise Dr. Muhamet Ibrahimi dhe Dr. Indira Xheladini.

Muftiu u informua për rolin dhe aktivitetin e kësaj Organizate si dhe projektet e saja në të ardhmen.

Muftiu ju shprehu mirënjohje dhe gatishmerinë e bashkpunimit në sferen e humanitetit dhe solidaritetit që janë vlera më të larta të Islamit dhe institucionit Muftini e BFI Gostivar.

U pajtuan që të organizohen edhe tubime per rolin e humanitetit dhe solidaritetit si në sferen teorike poashtu edhe në sferen praktike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *