Dyshohen se vidhnin paisje mekanike bujqësore, arrestohen dy të rinj nga Forina

Dyshohen se vidhnin paisje mekanike bujqësore, arrestohen dy të rinj nga Forina

Pjestarët e policisë nga SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme – Gostivar, kanë arrestuar personat L.M. (21) dhe H.M. (21) nga Forina e Gostivarit, për shkak të dyshimit se të njëjtit në fshatin Forinë kanë kryer vjedhje të pajisjeve për mekanike bujqësore.

Rasti është duke u zbardhur dhe ndaj tyre do të përgatitet një parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *