Dyshohet për marrëdhënie seksuale me të mitur, arrestohet 66 vjeçari

Dyshohet për marrëdhënie seksuale me të mitur, arrestohet 66 vjeçari

Mbrëmë (2-prill) në ora 21 e 15 minuta, në SPB Tetovë ka qenë i privuar nga lira 66-vjeçari nga një fshat i Gostivarit, për shkak të bazave të dyshimit për tentim të kryerjes së mardhënjeve seksuale me një të mitur nga i njëjti fshat.

I njëjti është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *