Dyshohet se vidhnin në Gostivar, Policia arreston tre persona

Dyshohet se vidhnin në Gostivar, Policia arreston tre persona

Dje (10 janar) në ora 17.00, në Lagjen Cigllana në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria personat F.N. (22), A.O. (29) nga Gostivari dhe 27-vjeçarin Xh.С. nga Kërçova, për shkak të dyshimit se gjatë këtij muaji të njëjtit kishin kryer disa vjedhje dhe vjedhje të rënda.

Pas privimit nga liria, janë konfiskuar disa sende që buronin nga vjedhjet në fjalë dhe të njëjtat iu kthyen pronarëve. F.N. dhe A.O. janë mbajtë në Stacionin Policor Gostivar dhe kundër tyre do të përgatitet parashtresë përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *