Emigranti nga Siria përfundon në Jellovcë të Epërme

Emigranti nga Siria përfundon në Jellovcë të Epërme

Dje (26-maj) në SPB Tetovë, personi N.N. ka denoncuar se, në fshatin Jellovcë e Epërme të Gostivarit në afërsi të pellgut për peshqë, ka vërejtur një person të panjohur i cili sipas të gjitha gjasave është emigrant.

Pjestarët e policisë nga Stacionin policorë Gostivar dhe Stacioni policorë për mbikqyrje kufitare-Mazdraçë, kanë dalur në vendin e raportuar ku e kanë ndaluar 26-vjeçarin O.S. nga Sirija.

Personi është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *