Engin Ilyazi nga Gostivari magjistron në Fakultetin e Arkitekturës të Universitetit “Vizyon”

Engin Ilyazi nga Gostivari magjistron në Fakultetin e Arkitekturës të Universitetit “Vizyon”

Gostivari ka përfituar edhe një magjistër të arkitekturës. Bëhet fjalë për Engin Ilyazi nga Gostivari i cili mbrojti me rezultat punimin e magjistraturës me temë “Reduktimi dhe riciklimi i mbeturinave strukturore në kontekstin e arkitekturës së qëndrueshme” .

Temën e masterit Ilyazi e mborjti përpara komisionit në përbërje prof. dr Marula Nikollovska, doc. dr. Ejup Dulina dhe doc. dr. Aybeyan Selim.

122377281_363059011600053_674408651057617251_n

Përshkak të pandemisë punimet e komisionit janë zhvilluar nga distanca në Universitetin Vizyon në Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *