EVN dhuron 25 tablet për nxënësit dhe mësimdhënësit  e SHMTK “Gostivari” në Gostivar

EVN dhuron 25 tablet për nxënësit dhe mësimdhënësit e SHMTK “Gostivari” në Gostivar

Kompania Energjetike EVN Maqedoni ka dhuruar 25 tabletë për nxënësit dhe mësimdhënësit e Shkollës së Mesmë Teknike Komunale “Gostivari” në Gostivar. Tabletët janë destinuar për nxënësit e profilit arsimor Elektroteknik për mirëmbajtjen e rrjetit elektroenergjetik, konkretisht përfitues të projektit 20-20-20 financuar nga EVN.

95847082_280196396320363_4138410111653642240_n

Paisjet elektronike tablet do të I’u dalin në ndihmë nxënësve dhe mësimdhënësve për përfshirje në mesimin online, si dhe më tutje do të shëbejnë drejt dixhitalizimit të librave përshtatur në platformën dixhitale Canvas.

Shpërndarja e tabletëve deri tek nxënësit dhe mësimdhënësit ka filluar nga dita e djeshme ndërsa ka përfunduar më sukses gjatë ditës së sotme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *