Fillon asfaltimi i pjesës së dytë të rrugës “Sedek Kostovski”

Fillon asfaltimi i pjesës së dytë të rrugës “Sedek Kostovski”

Në Gostivar po vijojnë punimet në shërbim dhë në të mirë të qytetarëve me intensitet të lartë.

Filluam me asfaltimin e pjesës së dytë të rrugës “Sedek Kostovski” me gjatësi 330 metra.

Do vijojnë punimet për rekosntruimin e rrugëve në brendësi të qytetit dhe nëpër fshatra gjatë gjithë kohës qe do të na lejojnë kushtet atmosferike, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

130158857_10224418154502500_7792687934979929410_n

130186217_10224418152222443_6649423388174484989_n

130233520_10224418151702430_7186761186701105365_n

130250576_10224418152742456_2132916463344959924_n

130540249_10224418154022488_3824806849032917400_n

130870004_10224418153662479_7594445415909930382_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *