Filluan punimet për rindërtimin e rrugës “Dushko Popoviq“

Filluan punimet për rindërtimin e rrugës “Dushko Popoviq“

Filluan punimet në rr. “Dushko Popoviq“, reth gjimnazit të Gostivarit, me gjatësi mbi 460 metra dhe gjëresi 6 metra.

Gërryerja dhe heqja e asfaltit të vjetër
Nivelizim i pusetave
Asfaltim i ri

Nga një rrugë me kushte mizore, e transformojmë në një rrugë me standarde moderne, informon kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

119069431_10223733468185770_6871152179740835513_n

119073985_10223733469385800_3378730842282163356_n

119082724_10223733467505753_5369490649039593555_n

119106374_10223733468865787_6793430649589091727_n

119116300_10223733468105768_4162028075313197733_n

119122000_10223733469905813_5090360109905222096_n

119144465_10223733470385825_6874406903662462621_n

119157869_10223733468705783_6190738562453209301_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *