Fluksi i madh në Elbasan, kjo është mënyra për t’i ndalur (Foto)

Fluksi i madh në Elbasan, kjo është mënyra për t’i ndalur (Foto)

Të gjithë sytë janë kthyer kah qyteti i Elbasanit, pasi sonte ai është kryeqendra e shqiptarëve.

Në bulevardin para stadiumit “Elbasan Arena”, që në orët e para të mëngjesit është parë një fluks i madh i qytetarëve, por edhe për këtë kanë menduar autoritetet shqiptare.

Policia pas konsultimeve me Federatën e Futbollit të Shqipërisë kanë vendosur skele në rrugën që çojnë te stadiumi dhe e gjitha kjo për ta ngadalësuar fluksin e tifozëve.

Deri në këto momente situata në qytet është shumë e qetë dhe nuk është shënuar asnjë ekses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *