Fotografi nga tollovia në parlamentin e Kosovës

Fotografi nga tollovia në parlamentin e Kosovës

Deputetët e opozitës kanë bllokuar për të dytën herë sot foltoren e Kuvendit të Kosovës. Ndërkohë, Kuvendi ka provuar të vazhdojë punën i kryesuar nga nënkryetari, Xhavit Haliti.

Si reagim, përveç filikaçave, opozita ka përdorur edhe ujin, kurse veprimet e tyre kanë kulmuar edhe me hedhjen e gazit lotsjellës në Parlament, ku për pasojë janë alivanosur deputetet Flora Brovina dhe Blerta Deliu. Nga ana e tyre, PDK dhe LDK, e kanë cilësuar sjellje dhe veprim vandal përdorimin e gazit lotsjellës nga opozita. Për pasojë Kuvendi ka ndërprerë punimet. Ndërsa opozita shprehet se kjo është shumë demokratike për arsye se e ndal siç e quajnë ata “Zajednicën”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *