Fotografi që tregojnë sa të varur jemi nga telefonat

Fotografi që tregojnë sa të varur jemi nga telefonat

Fotografi amerikan Eric Pickersgill, ka realizuar një projekt të quajtur “Removed”.

Ai në fotografitë e tij e ka larguar telefonat nga personazhet e tij, duke treguar kështu se sa të varur jemi nga celularët e mençur.

Pickersgill ishte inspiruar nga një familje që kishte hasur në një prej kafeneve në New York.

“Në një kafene ishte një familje që ishin shumë të largët nga njër-tjetri”.

“Nuk flisnin shumë”.

“Babai dhe dy vajzat po shikonin telefonat e tyre”.

“Nëna nuk kishte një të tillë, ose thjeshtë nuk ishte duke e përdorur”.

“Ajo shikonte jashtë dritares, e vetmuar dhe e mërzitur e shoqëruar nga familja e saj e ngushtë”.

“Burri i saj e shikonte herë pas here, vetëm sa për ta njoftuar për ndonjë gjë që kishte hasur teksa shikonte telefonin”, është shprehur Pickersgill.

Kështu që ai i inspiruar nga kjo familje “moderne”, realizoi disa fotografi duke u kërkuar miqve të tij që të qëndrojnë në të njëjtën pozitë sikurse janë në celularë.

Më poshtë mund të shikoni se si duken njërzit kur qëndrojnë në telefon të zgjuar.

 

foto15

foito13

oto12

foto1

foto10

foto9

foto8

foto7

foto6

foto5

foto2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *