Fotografia që “uli” tensionet e Shqipëri-Serbi

Fotografia që “uli” tensionet e Shqipëri-Serbi

Ndeshja Shqipëri-Serbi, e ngarkuar me tensione kaloi pa asnjë incident, megjithë fryrjen e një pjese të mediave, sidomos në Beograd mbi “rrezikun imagjinar” në Elbasan Arena.

Megjithatë, para takimit nuk kanë qenë të pakta rastet dhe shembujt e uljes së tensioneve, mes të cilave është edhe kjo fotografi e modeles shqiptare Atalanta Kërçyku dhe asaj serbe, Sanela Dejan.

Dy vajzat, mikesha me njëra-tjetrën pozojnë me flamujtë përkatës për fotografin kroat Aleksandar Rajkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *