Gjysmë çmimi për izraelitët dhe palestinezët që ulen në të njëjtën tavolinë

Gjysmë çmimi për izraelitët dhe palestinezët që ulen në të njëjtën tavolinë

Javën e kaluar është përshkallëzuar dhuna në mes të izraelitëve dhe palestinezëve.

Meqënse politika nuk po mund të i rregullojë marrëdhëniet mes këtyre dy shteteve, është një lokal që dëshiron që të jetë shembull për politikanët.

Kobi Tazfrir po dhuron ushqim me gjysmë çmimi për arabët e hebrenjtë që ulen së bashku për të ngrënë.

“Të frikësuar nga arabët?” Frikë nga hebrenjtë””.

“Tek ne nuk ka arab e hebrenj”.

“Tek ne janë vetëm njerëz”, ka shkruar Tazfrir në Facebook.

Ai gjithashtu ka treguar se që prej momentit kur ka treguar për idenë e tij, ai i ka shërbyer disa tavolina në mes të arabëve dhe hebrenjve.

“Nëse ka diçka që këta njerëz do i bashkojë atëherë padyshim që është ushqimi tradicional”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *