“Golfin” e vjedhur në Debresh, Policia e gjen në Tetovë

“Golfin” e vjedhur në Debresh, Policia e gjen në Tetovë

Dje (11-shkurt) në ora 14.00 në rrugën ,,Iliria“ në Tetovë është gjetur vetura ,,Folkcvagen Golf“ me targa të Gostivarit pronë e H.A. (57) nga Debreshi i Gostivarit, e cila gjatën natës kishte qen e vjedhur përpara shtëpisë së tij në fshatin Debresh, ku kishte qenë e parkuar më parë.

Është kryer inspektimi dhe çështja është duke u zbardhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *