Gostivar, 13 persona shërohen nga koronavirusi

Gostivar, 13 persona shërohen nga koronavirusi

Nuk shënohen raste të reja me koronavirus në Gostivar, ndërsa edhe dy rastet aktive, pacientët shkojnë drejtë shërimit. Kështu bëri të ditur në mbledhjen e 14 të Shtabit të Emergjencave, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Deri më tani, tha ai, në Gostivar dhe Vrapçisht nga koronavriusi janë shëruar 13 persona.

Kryetari Taravari bëri të ditur se deri te Shtabi Qendror i Krizave, do të dërgojnë tre kërkesa të reja, konkretisht ora policore të vazhdon të shkurtohet dhe të jepet leje për fillim me punë të terracave të kafaterive dhe restoranteve.

Gjatë kësaj mbledhje u bë e ditur se për një javë në Gostivar, përmes Kryqit të Kuq janë shpërndarë 200 pako me produkte ushqimore dhe 280 pako me produkte higjienike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *