Gostivar, 9 këmbësor shkelin rregullat për lëvizje në rrugë

Gostivar, 9 këmbësor shkelin rregullat për lëvizje në rrugë

Zyrtarët policorë të SPB Tetovë dje (19 tetor), nga ora 8 deri në 13, kanë kryer aksion kontrollues të këmbësorëve dhe sjelljen e tyre në komunikacion. Gjatë kontrollit, u zbuluan gjithsej 39 shkelje (TE-30 dhe GV-9).

Qëllimi i aksionit kontrollues është të rrisë ndërgjegjësimin dhe kulturën e trafikut midis këmbësorëve dhe sigurinë e tyre më të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *