Gostivar, arrestohet 21 vjeçari. Kapet me marihuanë

Gostivar, arrestohet 21 vjeçari. Kapet me marihuanë

Dje pasdite, diku rreth orës 15, Policia e Gostivarit, ka relaizuar aktivitete kontrolluese në pjesën qëndrore të qytetit dhe në afërsi të parkut të madh, kanë arrestuar 21 vjeçarin V. F nga Gostivari. Shkas i arestimit te 21 vjecarit eshte bere nje qese plasmasi qe policia e ka gjetur ne xhepin e pasëm te V.F në të cilën ka pasur edhe pesë qese tjera më të vogla me një matrie e cila mendohet të jetë marihuane. Matreia e gjetur është fotodokumetuar dhe është dërguar për ekpertizë të mëtejme, kurse pas mbajtjes në SP te Gostivar dhe pas kontrollit të shtëpisë së tij, V.F është lënë i lirë. Pas zbardhjes së plotë të rastit, ndaj të njejtit do ketë padi adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *